127ste Amsterdam Winner Show

Op 10 & 11 december 2016 gaan we met de pootjes van de vloer tijdens de 127ste Amsterdam Winner Show! Al vóór het feestje begint, trappen we op vrijdag 9 december af met de Holland Cup. Dit alles is onderdeel van het grote event Hond 2016 in de Amsterdam RAI.

Hond 2016 is een evenement voor mens en hond, het is leerzaam en leuk voor iedereen! In de clinics en workshops, verzorgd door professionals uit de hondenbranche, beleeft u het houden van honden en worden er handige tips gegeven. Samen met uw hond kunt u deelnemen aan diverse workshops en maakt u kennis met verschillende hondensporten en trainingsmethodes. Lees meer over Hond 2016 of over de Winner Show en Holland Cup.

De NDG is alledrie de dagen van de partij, we hopen u bij onze stand te zien voor vragen, informatie, of gewoon om een gezellig praatje te maken. Heeft u uw viervoeter meegenomen? Kom dan langs voor de “Check je Chip” om gratis de gegevens op uw chip te controleren en eventueel aan te passen. En om het weekend compleet te maken nemen we vrijdag een graveerspecialist mee om ter plekke een penning voor uw hond of kat te graveren!

Tot ziens bij de Amsterdam Winner Show!

NDG op honden evenement met penningen en check je chip