Speels #3, maak van je huisdier een topmodel!

De derde editie van Speels is uit, en deze keer hebben we een artikel van een heel bijzondere gast! Monica van der Maden, fotografe bij MoNoa Fotografie, schrijft in deze editie over hoe jij je eigen huisdier het beste op de foto kan zetten. Het zijn handige tips die je zó kan toepassen. Wat het helemaal bijzonder maakt: Monica is kort geleden (terwijl deze editie bij de drukker lag) bekroond tot beste hondenfotograaf van het jaar, met de award ‘Dog Photography of the year‘ van de Kennel Club in Londen. Hoe vaak krijg je de kans om fotografie tips van zo iemand te krijgen? Download daarom snel deze editie van Speels!

Lees de fotografie tips van Monica en nog véél meer in de nieuwste uitgave van Speels, gratis te downloaden via deze pagina.

Informeren op een speelse manier

De belangrijkste taak van de NDG is natuurlijk een vermist dier weer zo snel mogelijk bij het baasje te krijgen. Maar we zien het ook als taak om goede voorlichting te geven over het chippen en goed registeren van huisdieren. Daarom worden deze onderwerpen, en nog vele andere interessante thema’s in Speels behandeld. Maar wel op een speelse manier, zodat het voor iedereen leuk is om te lezen.

Download hier gratis het magazine Speels!