Dierendag Facebook Actie

Binnenkort is het weer dierendag, en ter gelegenheid van deze dag zet de NDG een Facebook actie op voor honden- en katteneigenaren. We vragen onze volgers om de leukste, mooiste of grappigste anekdote over hun huisdier te vertellen. Op 4 oktober kiezen we op onze pagina het meest originele verhaal uit, en die persoon wint een prachtig gepersonaliseerd houten naambordje voor het huisdier.

Graag willen we uw praktijk ook mee laten doen aan deze actie! Want het is altijd een feestje om interactie te hebben met klanten, en iemand blij maken met een design naambord is natuurlijk ook mooi. Daarom kan iedere dierenkliniek die mee wil doen – op onze kosten – zo’n naambord weggeven.

Wat u moet doen om mee te doen:

  1. Ga naar facebook.com/NederlandseDatabankGezelschapsdieren/
  2. Deel het bericht over de dierendagactie
  3. Kopieer daarbij de bijbehorende tekst en plaats die boven uw gedeelde bericht
  4. Kies op dierendag (4 oktober) de leukste/liefste/gekste anekdote uit, en maak de winnaar bekend op uw praktijk Facebookpagina
  5. Ga die week nog naar ndg.nl/dierendag en verstuur het formulier met daarin de naam van de winnaar en de naam die op het naambord mag

Wij zorgen voor de productie van de naamborden, en sturen die naar uw praktijk op. U kunt dan zelf de winnaar uitnodigen het plankje op te halen in uw praktijk.

We hopen dat we op uw enthousiaste deelname kunnen rekenen, en laten we samen een leuke interactie starten met onze klanten op Facebook!

4 oktober: winnaar doorgeven

Vul hier de gegevens in van de winnaar op de Facebook pagina van uw praktijk:

  • Deze naam wordt op het naambord gegraveerd
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.