Figo huisdierenverzekering

Dé zorgverzekering voor je beste vriend

Gezelligheid, troost en vrolijkheid, je huisdier geeft je zoveel mooie momenten. Maar huisdieren kunnen ook ziek worden of een ongeluk krijgen. Op dat moment is het fijn om te weten dat ze goed verzekerd zijn. Zodat je ze de medische zorg kan geven die ze verdienen.

Figo is zo’n zorgverzekering. Opgericht door dierenliefhebbers, voor dierenliefhebbers zoals jij. Omdat ze voor hun huisdier geen zorgverzekering konden vinden die helemaal bij hen paste.

• Jouw verzekering op maat

• Tot 90% van de dierenartskosten terugbetaald

• Alle leeftijden & rassen zijn welkom

Hond, kat, konijn of papegaai. Piepjong of stokoud én van ieder ras. Bij Figo kan je altijd terecht. Figo biedt één unieke verzekering. Het beste pakket, samengesteld op basis van onze expertise op het gebied van dierenzorg. Valt er dan niets te kiezen? Zeker wel! Je past de verzekering aan jouw eigen wensen aan. Want Figo maakt met een flexibele premie goede zorg voor elk baasje toegankelijk.

Figo heeft goede relaties met dierenartsen. Je kunt dan ook bij elke dierenarts terecht. En zorg houdt niet op bij de verzekering. De meeste Figo medewerkers hebben bij een dierenkliniek gewerkt en hebben veel contact met dierenwinkels en fokkers. Dus stel ons gerust al je vragen over de gezondheid van je huisdier.

Figo geeft advies en tips. Die ervoor zorgen dat jouw huisdier elke dag gezond, fit, blij én enthousiast is.

De beste zorg, een dierenleven lang

Bereken nu je premie!

De NDG werkt samen met Figo en biedt u 10% korting op uw zorgpremie!

Voer de volgende vouchercode:
NDG-WELKOM
in bij het berekenen van jouw premie en ontvang 10% korting