Gratis display met informatiefolders

Dierenartsen houden hun klanten graag op de hoogte van belangrijke informatie. Daarom kunt u vanaf nu bij de NDG gratis een display aanvragen met 4 soorten folders. Hiermee kunt u in een oogopslag uw klanten laten zien wat voor belangrijk nieuws er is en kunnen zij gratis en snel een foldertje mee pakken.

De folders die u bij de display krijgt:

1: Chippen en registreren hond

Het chippen en registreren van een hond is verplicht. In deze folder kan uw klant alles lezen over de reden hiervoor en hoe het chippen en registreren werkt. De folder is relevant voor eigenaren en fokkers. Bij de display krijgt u 50 stuks van de honden folder.

2: Chippen en registreren kat

Het chippen en registreren van katten is niet verplicht, maar wel heel verstandig. Breng uw klanten op de hoogte van waarom en hoe door middel van deze folder. Verschillende aspecten van de chip en registratie staan beschreven. U ontvangt 50 stuks van de katten folder bij aanvraag van de display.

3: De NDG is er ook voor fokkers

In deze folder staat belangrijke informatie voor fokkers van rashonden, en voor fokkers van kittens of niet-rashonden. Hierop staat bijvoorbeeld de werkwijze beschreven hoe de fokker nieuwe pups of kittens kan (en moet) registreren. Bij aanvraag van de gratis display ontvangt u 25 stuks van deze fokkers folder.

4: De nieuwe NDG-penning met gravering

Eigenaren van honden of katten kunnen de nieuwe NDG-penning bestellen. Op deze folder staat informatie over de penning, de gravering die mensen er zelf op kunnen laten zetten en waar ze dat kunnen aanvragen. Bij aanvraag van de display ontvangt u 100 stuks van deze penningen folder.

Bestel nu gratis de display met vier soorten folders, of bestel de folders los indien u de display al heeft staan. Na aanvraag duurt het maximaal 2 weken voordat u de display en/of folders in uw praktijk ontvangt.

Stuur mij het gratis voorlichtingsmateriaal: