Juni = chipmaand

Je huisdier goed laten chippen en registreren is enorm belangrijk. Ook als het dier geregistreerd staat is het belangrijk om bij een verhuizing of verandering in je gegevens dat door te geven bij de NDG. Stel dat je dier een keer wegloopt of zoekraakt, dan kan er snel contact met je worden opgenomen en heb je je maatje snel weer terug.

Acties tijdens de NDG Chipmaand

Om hier extra aandacht aan te besteden is juni daarom enkele jaren geleden omgedoopt tot de chipmaand, en dat staat ook nog eens garant voor leuke acties en bijzonder mooie prijzen! Houd onze Facebookpagina goed in de gaten voor acties en nuttige info, en gebruik #junichipmaand om mee te praten!

Win een Fotoshoot met je huisdier

Via Facebook maak je deze maand 4x kans op een professionele fotoshoot met je huisdier. Meedoen is simpel: je post de leukste, liefste of grappigste foto van je huisdier als reactie op het Facebook bericht van de NDG. Aan het eind van elke week kiest onze jury een foto uit, en die wint de shoot! Lees hier meer over deze actie.

Check je chip en maak kans op prijzen

Hoe goed ben jij bereikbaar als je maatje zoekraakt? Check snel of de chipgegevens van je huisdier nog kloppen en maak kans op mooie prijzen, zoals een gepersonaliseerde penning of een jaarabonnement op het tijdschrift Hart voor Dieren!