De NDG penning voor Hond en Kat:
de gravering én verzending is gratis

We begrijpen bij de NDG hoe belangrijk het is om de  veiligheid te waarborgen van uw huisdier. Met de NDG-penning bieden we een stukje zekerheid – of ze nu dicht bij huis of ver weg zijn.

Elke penning wordt voorzien van de naam van uw huisdier en uw telefoonnummer, volledig gratis gegraveerd in duurzaam metaal. En niet zomaar een gravering: we gebruiken dezelfde hoogwaardige graveringstechniek die juweliers gebruiken voor sieraden. Hierdoor blijft de tekst na jaren nog altijd goed leesbaar.

We kunnen ook andere informatie toevoegen zoals postcode en huisnummer, of belangrijke notities over uw dier, zoals “is doof”.
Let op: de maximale graveringscapaciteit is 2 regels van elk 14 tekens.

Bestellen is eenvoudig en snel. Kies uit twee maten – 21mm voor katten en kleinere honden, en 25mm voor grotere honden. Elke penning komt met een handige ring om eenvoudig aan de halsband van je huisdier te bevestigen.

Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, zorgen we ervoor dat de penning comfortabel is voor uw huisdier.

Bestel nu de NDG-penning voor slechts €9,85, inclusief verzendkosten. Maak vandaag nog de veilige keuze voor uw huisdier!

Duurzame penning

Een penning voor uw hond of kat staat bloot aan de elementen en de constante beweging van het dier. Het is daarom van cruciaal belang dat deze penningen bestand zijn tegen een intensief leven, zonder dat ze snel slijten of onleesbaar worden.

Als antwoord op deze uitdaging heeft de NDG een unieke Penning-testbank ontwikkeld, de eerste in zijn soort. Deze testbank is buiten opgesteld om de effecten van weer en wind na te bootsen. Aan ‘houten hondjes’ hangen we penningen die continu worden geschud en getrild, een simulatie van het dagelijkse leven van een dierenpenning, maar dan intensiever.

Wij testen niet alleen NDG-penningen op deze testbank, maar ook penningen die we regelmatig van andere aanbieders op het internet aanschaffen. Na een maand van intensieve ‘beweging’ evalueren we de penningen op hun kwaliteit. Keer op keer blijken de NDG-penningen van superieure kwaliteit te zijn.

Kies voor een NDG-penning als uw garantie voor een duurzaam product